top of page

Wat is Canissage en wat kan dit voor mijn hond doen?

Het Canissage Pulse Dogbed is een van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hondenwelzijn en is ontwikkeld om de vitaliteit van het hondenlichaam te ondersteunen en de algehele gezondheid van je hond te verbeteren, zowel fysiek als mentaal. Naast dat het positieve eigenschappen heeft op het lichaam zelf zoals betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen, werkt het ook nog eens ontspannend en weldadig op zowel lichaam als geest.

En zeg nou zelf, wie geniet er nou niet van een fijne massage? 

Canissage Pulse maakt gebruik van de beste techniek op het gebied van Cycloidale Vibratie Therapie, welke wetenschappelijk is getest en medisch goedgekeurd voor zowel mens als dier.

Gebouwd op 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van deze techniek is de CVT vandaag de dag uitgegroeid tot een diepgaande, stimulerende en ontspannende massage die kan bijdragen aan herstel, onderhoud en ontspanning van het lichaam voor zowel mens als dier, topsporter of levensgenieter, pechvogel of fit hoentje, jong of oud, ieder individu kan er baat bij hebben.

banner-dog-anatomy-2017.jpg
Hoe gaat een sessie in zijn werk?

Een behandeling op het Canissage Pulse Dogbed neemt over het algemeen 25-30 minuten in beslag.

De nawerking van een behandeling kan urenlang aanhouden en is daarmee ideaal als een voorbereiding of nabehandeling bij fysieke prestaties, als ondersteuning bij herstel of als gewoon een heerlijke ontspanning. De bloedsomloop verbetert, afvalstoffen worden beter afgevoerd, spierspanning en ontspanning wordt verbeterd en de bewegingsvrijheid neemt toe.  

Afhankelijk van de wensen van jou als eigenaar en behoeften van de hond kunnen we een programma samenstellen om zo tot het meest optimale resultaat te komen.

Honden die voor het eerst kennismaken met de Canissage zullen dit nog wat onwennig en vreemd kunnen vinden, dus een eerste sessie zal vooral in het teken staan om allereerst de tijd nemen de hond vertrouwd te maken met de mat buiten werking, om daarna rustig op te bouwen naar een korte behandeling.

Ons streven is een zo kalme en positief mogelijke ervaring te creëren waar de hond uiteindelijk het meeste profijt van heeft tijdens en na behandeling, en daar werken wij graag samen met jou als eigenaar naartoe.

Sessies zijn zowel los te boeken als met een strippenkaart. Naast de behandeling voor je hond bieden wij ook nog eens duo behandelingen aan, zo kun je samen met je hond tegelijk ontspannen. Als dat geen leuk uitje is voor jullie samen?

Try Out!

30 minuten

€ 17,50

Eenmalige kennismakingssessie met het Canissage Pulse Dogbed

Canissage sessie

30 minuten

€ 25,-

Sessie op maat voor jouw hondmet het Canissage Pulse Dogbed

Canissage Strippenkaart

€ 250,-

Neem een strippenkaart  voor 10 behandelingen met het Canissage Dogbed en krijg er 2 gratis!

Hond & Baas Canissage

€ 35,-

Duo sessie van 30 minuten

met het Canissage Dogbed en de Riderpad voor jullie samen!

canissage voorkant appointment .jpg
bottom of page