top of page
Lana2_edited_edited.jpg

Over onze hondenschool

Omdat trainen met je hond leuk moet zijn

Bij DM Dogservices zijn we ervan overtuigd dat een huisdier zoals een hond  hebben een geweldige en lonende ervaring is, maar ook een verantwoordelijkheid.

Het correct trainen van je hond zal resulteren in het beter begrijpen van je dier en wij zijn er dan ook persoonlijk van overtuigd dat de relatie tussen eigenaar en huisdier gebaseerd hoort te zijn op wederzijds begrip en respect. 

Elke hond, ongeacht leeftijd, ras, herkomst en eventuele rugzak is bij ons welkom op de hondenschool.

Het welzijn en plezier van jou en je  hond staat bij ons voorop! 
Om je hond goed te kunnen opvoeden is het essentieel dat je begrijpt wat je hond door middel van gedrag en houding vertelt.
De gediplomeerde Kynologisch instructeurs van DM Dogservices Hondenschool willen je daar graag bij helpen.

 

Onze werkwijze:​

  • Onze methode is makkelijk uitvoerbaar voor zowel de honden als de eigenaren.

  • Onze methode wekt geen agressie of angst op.

  • Onze methode kent een stapsgewijze opbouw.

  • Indien mogelijk werken we graag samen met je hond, jou en de rest van je gezin

  • Wij maken geen gebruik van correctiemiddelen zoals een slipketting, halti, follow-me, anti-trektuig, etc.

  • Gewenst gedrag wordt beloond en ongewenst gedrag zoveel mogelijk vermeden, genegeerd en/of omgezet wordt naar gewenst gedrag.

  • Er wordt getraind in kleine groepen van maximaal 6 cursisten.

  • Er wordt gekeken naar jou en je hond en waar nodig worden de oefeningen aangepast op jullie individuele behoeftes.

Doris.jpg

Maak kennis met
Doris Mönnich

Eigenaar en Kynologisch instructeur bij DM Dogservices

Mijn naam is Doris Monnich, Gevorderd Kynologisch instructeur en oprichter van DM Dogservices hondenschool. Opgegroeid met allerlei dieren als deel van ons gezin, en altijd wel 1 of meer honden in huis.

Ons gezin bestaat uit mijn vriend, zoontje en zijn beste maatje hare majesteit Stafford X Bordercollie/Pointer Mix Lana, en dan hebben we nog Willem de Duitse Dog en paarden welke je kunt vinden op de trainingslocatie van de hondenschool.

 

Mijn opleiding tot Kynologisch Instructeur heb ik doorlopen bij Quiebus. Ook volg ik ook meerdere malen per jaar bijscholingen, om onze cursisten en honden zo goed mogelijk van dienst te zijn met de meest recente informatie en ontwikkelingen. 

Naast mijn werkzaamheden bij mijn eigen hondenschool ben ik tevens instructeur, speurtrainer en stagebegeleider bij quiebus honden schoolalmere waar mijn collega's en ik elkaar scherp weten te houden en te ondersteunen.

Naast het les geven aan honden en hun eigenaren heb ik als verdere hobby's paardrijden, fotograferen, motorrijden, horseboarden en maak ik graag custom hondenproducten met o.a. leer en biothane.

bottom of page